HC

Bent-Erik Rasmussen

musik – producer – producent – Radio – TV – orkesterchef – P2 magasinredaktør  – MBA – konsulent – cand. phil musik – klaverspiller – koncertarrangør – generalsekretær

My Story

Jeg har beskæftiget mig med musik hele mit professionelle liv. Cand. Phil. fra Københavns Universitet. tre år som gymnasie- og seminarielærer. 28 år i DR som kultur/musikjournalist, som musikproducer, som producent – af mange forskellige slags udsendelser, som redaktør og igangsætter af bladet P2 Musik, som leder på mange niveauer – bl.a. orkesterchef for DR Undernoldningsorkestret, som chef for hele musikproduktionsområdet (Radiosymfoniorkestret, Underholdnings-orkestret, Big Bandet og korene) og som reaktør for musikdelen af DR 2.

Gennemførte en executive MBA på CBS og har været selvstændig konsulent bl.a. med stort nordisk benchmark projekt som involverede alle de nordiske nationale public service medier (DR, NRK, SVT, SR og Yle) og ekstern producent af alle klassiske musikudsendelser til DR2 siden 2002 – og har endelig sideløbende med det i ca. ti år været generalsekretær i Schubertselskabet og derunder planlagt og afviklet Schubertiaderne og Schubertselskabets ungdomsprojekter i Roskilde siden 2009.

Har arbejdet med streaming og internet Radio de seneste syv år og etableret Streamsound.dk – med både internetradio, TV pltform og podcast platform.

Kontakt

info@streamsound.dk